Opis
Do kogo skierowany jest kurs?
Kurs „INTENDENT – REALIZATOR ŻYWIENIA ZBIOROWEGO W ŻŁOBKU, PRZEDSZKOLU, SZKOLE” skierowany jest przede wszystkim do osób, które pracują na stanowisku intendenta lub wiążą swoją przyszłość z tym zawodem oraz dla osób interesujących się zagadnieniami związanymi z żywieniem zbiorowym, pracą na kuchni, czy bezpieczeństwem żywności. Kurs ten może być pomocny również dla pozostałych pracowników stołówki i administracji w placówkach oświatowych.
Jaki jest cel kursu?
Celem tego kursu jest przygotowanie do pracy na stanowisku intendenta osoby, która nie posiada żadnej wiedzy związanej z tematem. Kurs ten może być wykorzystany również jako kurs doszkalający dla osób już pracujących na tym stanowisku.
Z czego składa się kurs?
Umiejętności potrzebne na stanowisku Intendenta są interdyscyplinarne. Osoba zajmująca to stanowisko musi mieć pewną wiedzę z różnych dziedzin takich jak na przykład: bezpieczeństwo żywności, gastronomia, dietetyka, ekonomia, a nawet zarządzanie zasobami ludzkimi. Zważywszy na te potrzeby, powstał kurs, który łączy w sobie podstawy wszystkich zagadnień.
Kurs składa się z czterech sesji tematycznych, a każda sesja dzieli się na rozdziały, a te na krótsze formy, dzięki czemu nauka staje się łatwiejsza
Jakie umiejętności i wiedzę musi posiadać osoba rozpoczynająca nasz kurs?
Kurs został opracowany w taki sposób, aby wyjaśnić wszystkie zagadnienia osobom, które nie miały wcześniej styczności z tematem. Nie trzeba posiadać żadnej wiedzy ani specjalnych umiejętności, aby móc w pełni wykorzystać materiał kursowy.
Osoby, który wcześniej pracowały w zawodzie intendenta i kurs ten stanowić będzie dla nich formę doszkalającą, mogą łatwo odszukać interesujące zagadnienia, dzięki rozbudowanemu spisowy treści, oraz wyróżnieniom w tekście i infografikom.
Co wyróżnia nasz kurs?
Czy szukasz kursu, który kompleksowo przygotuje cię do pracy na stanowisku intendenta?
Jeśli tak, to jesteś w odpowiednim miejscu.
Nasz kurs dostarcza wiedzę z zakresów bezpieczeństwa żywności, przepisów prawnych, dyscypliny finansowej, komponowania jadłospisów czy praktycznej organizacji pracy na kuchni. Kupując jeden kurs, dostaniesz wiadomości z różnych dziedzin, bez konieczności doczytywania dodatkowych informacji, czy poszukiwania niewyjaśnionych kwestii.
W kursie wyjaśniamy te z pozoru „oczywiste” rzeczy. Rozumiemy, że nie każdy musi wiedzieć wszystko, dlatego zależało nam, aby prezentowane treści były możliwie najprostsze do zrozumienia, nawet dla osób nieposiadających żadnej wiedzy na ten temat.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.